+355 44 520 478 info@mogo.al

E Hënë - E Premte: 08:30-17:00

E Shtunë - E Dielë: Mbyllur

Qendra e thirrjeve do të punoj

deri ne ora 19:00 çdo ditë pune!

Service centers

Pyetjet e bëra më shpesh

NJOFTIME

Kërkesë për shtyerje të detyrimit

 • Si të bëj kërkesë për shtyerje të detyrimit?

  Të nderuar klientë,

  Nisur nga situata që po kalon vendi ynë dhe udhëzimeve të dhëna nga Banka e Shqipërisë për institucionet financiare jo-bankare në adresimin e vështirësive të klientëve për pagesa të kësteve të kredive të krijuara si pasoj e COVID-19, MOGO Albania do të vlerësoj të gjitha kërkesat në baza individuale për shkak të situatës aktuale të krijuar në vendin tonë.

  Nëse si rrjedhojë e vështirësive të krijuara nga pandemia COVID-19, keni vlerësuar se kryerja e obligimeve/pagesave të kredisë do të jetë e vështirë, atëherë ju lutemi të parashtroni kërkesën deri me daten 10 Prill 2020, në mënyrë që të gjitha kërkesat të shqyrtohen dhe të përfundojnë në kohë.

  APLIKONI duke klikuar -> KËTU <-

  Ndërkohë, klientët të cilët nuk preken nga kjo situatë e vështire, janë të mirëpritur të kryejnë pagesat e kësteve aktuale dhe të ardhshme në numrin e llogarisë së MOGO Albania Sh.a. si më poshtë:

  • BKT: AL03 2051 1021 0027 67 CLPRCLALLT
  • Degët e Postës Shqiptare
  • Western Union

  Rikujtojmë nga ana tjetër që për çdo informacion mund të kontaktoni me MOGO Albania në nr. e telefonit +355 44 52 0478 dhe +355 44 52 0479 ose të vizitoni web-faqen tonë www.mogo.al.

  Degët e MOGO Albania ku mund të shërbeheni 👇:
  ✅ Dega Tiranë – (Rr. Skender Luarasi, Sheshi San Jozef Martin, 1101, Tiranë)
  ✅ Dega Durrës – (Lagjja 4, Rr. Kristaq Rama, perballe OSHE. 1, Durrës)
  ✅ Dega Fier – (Lagjja 29 Nentori, Rr. Kastriot Muco, perballe Farmaci nr. 1. 1 - 1, 9303, Fier)
  ✅ Dega Shkodër - (Sheshi Parruces, Rruga Hafiz Bajram Bushati Godina 874 - 2, 1045, Shkodër)

  Për shkak të situates së krijuar Mogo Albania do të shërbej në degë me staf dhe orar të reduktuar.

  Orari zyrtar i Mogo Albania është E Hënë - E Premte 09:00 deri 12:30
  *Dega në Kashar do të jetë e mbyllur deri në njoftimin e rradhës