+355 44 520 478 info@mogo.al

E Hënë - E Premte: 09:00-17:00

E Shtunë - E Dielë: Mbyllur

Service centers

Rreth MOGO:

 

Mogo Albania është pjesë e grupit Mogo Finance. Kompania ofron financim për blerje makine dhe financim me garanci makinën për të gjitha markat dhe modelet, pa ndonjë kufizim të vitit të prodhimit. Ne vlerësojmë stabilitetin tuaj social dhe financiar.

Ne qartësojmë kushtet e marrëveshjeve, procesin e vlerësimit dhe aprovimit të klientëve dhe gjithmonë sigurojmë informacionin dhe ndihmën e nevojshme gjatë bashkëpunimit tonë. Mogo shërben mbi 200,000 klientë të kënaqur në Letoni, Estoni, Lituania, Georgia, Poloni, Rumani, Bullgari, Moldavi, Maqedoni, Bosnje & Hercegovine, Shqiperi, Bjellorusi, Armeni, Ukraine, Uzbekistan, Kazakistan,Kenia dhe Uganda. Ne shpresojmë që ju të bëheni një prej tyre!

Përse të zgjedhim MOGO?

  • Ju do të merrni një përgjigje brenda 30 minutash
  • Procedim i lehtë dhe i shpejtë i kontratës
  • Nuk ka tarifa dhe komisione të fshehura
  • Më shumë se 200,000 klientë nga 14 vënde na kanë besuar

Cili nga produktet e Mogo-s ju përshtatet më së shumti?

Financim për blerje makine

Je dashuruar me një makinë por nuk i ke të gjitha paratë për ta blerë? Me Mogo Albania mund të marrësh cdo makinë që do, pavarësisht vitit tv prodhimit, dhe ta kesh TANI! Zgjidhe vetë këstin, dhe Mogo ju jep kohën për të paguar deri në 84 muaj! Thjeshtë, shpejtë dhe me një kartë identitieti.

Financim me garanci makinën

Zbulo sa para mund të marrësh nga makina jote! Në Mogo merr deri në 1.200.000 Lekë të reja! Apliko tani dhe merr përgjigje për 15 minuta vetem nepermjet telefonit. Thjeshtë, shpejtë dhe vetëm më nje kartë identitieti. !