+355 44 520 478 info@mogo.al

E Hënë - E Premte: 09:00-12:30

E Shtunë - E Dielë: Mbyllur

 

Service centers

Financim për blerje makine

 • Makina të cdo viti prodhimi
 • Deri në 1.200.000 Lekë
 • />Vetëm me kartën e identitetit
 • Deri në 7 vjet
 • Vendos numrin e telefonit tek aplikimi

Financim për blerje makine

Lekë
71,000 Lekë 1,200,000 Lekë
Lekë
75,000 Lekë 425,000 Lekë
Muaj
6 84
Pagesa mujore:
18,010 Lekë
Shuma totale
431,000 Lekë
+355

 • Makina të cdo viti prodhimi
 • Deri në 1.200.000 Lekë
 • Vetëm me kartën e identitetit
 • Deri në 7 vjet
 • Vendos numrin e telefonit tek aplikimi

Si funksionon?

Zgjidh një makinë
Zgjidh shumën e financimit dhe këstin mujor
Vendos numrin e telefonit
Nënshkruaj kontratën në zyrën më të afërt

Mëso me tepër rreth Mogo

Kushtet:

 • Duhet të jeni mbi 20 vjec
 • Duhet të keni zgjedhur nje makinë
 • Duhet të keni nje kartë identiteti të vlefshme

Ju do të merni përgjigjien tuaj:

 • Brenda 30 minutave
 • Nëpërmjet telefonit

NJOFTIM

 • Ju zgjidhni vetë këstin mujor që ju përshtatet
 • Transparencë e plotë për tarifat dhe komisionet
 • Proces nëpërmjet telefonit
 • Ardhja në degë vetëm një herë për firmosjen e kontratës
 • Kompani ndërkombëtare e licensuar nga EU