+355 44 520 478 info@mogo.al

E Hënë - E Premte: 09:00-12:30

E Shtunë - E Dielë: Mbyllur

 

Service centers

Financim për blerje makine

  • Makina të cdo viti prodhimi
  • Deri në 1.200.000 Lekë
  • />Vetëm me kartën e identitetit
  • Deri në 7 vjet
  • Vendos numrin e telefonit tek aplikimi

Financim për blerje makine

Lekë
71,000 Lekë 1,200,000 Lekë
Lekë
75,000 Lekë 425,000 Lekë
Muaj
6 84
Pagesa mujore:
18,010 Lekë
Shuma totale
431,000 Lekë
+355

  • Makina të cdo viti prodhimi
  • Deri në 1.200.000 Lekë
  • Vetëm me kartën e identitetit
  • Deri në 7 vjet
  • Vendos numrin e telefonit tek aplikimi
Why us image

NJOFTIM


Të nderuar klientë,

Nisur nga situata që po kalon vendi ynë dhe udhëzimeve të dhëna nga Banka e Shqipërisë për institucionet financiare jo-bankare në adresimin e vështirësive të klientëve për pagesa të kësteve të kredive të krijuara si pasoj e COVID-19, MOGO Albania do të vlerësoj të gjitha kërkesat në baza individuale për shkak të situatës aktuale të krijuar në vendin tonë.

Nëse si rrjedhojë e vështirësive të krijuara nga pandemia COVID-19, keni vlerësuar se kryerja e obligimeve/pagesave të kredisë do të jetë e vështirë, atëherë ju lutemi të parashtroni kërkesën deri me daten 10 Prill 2020, në mënyrë që të gjitha kërkesat të shqyrtohen dhe të përfundojnë në kohë.

APLIKONI duke klikuar KËTU

Ndërkohë, klientët të cilët nuk preken nga kjo situatë e vështire, janë të mirëpritur të kryejnë
pagesat e kësteve aktuale dhe të ardhshme në  numrin e llogarisë së MOGO Albania Sh.a. si
më poshtë:

BKT: AL03 2051 1021 0027 67 CLPRCLALLT
Degët e Postës Shqiptare
Western Union

Rikujtojmë nga ana tjetër që për çdo informacion mund të kontaktoni me MOGO Albania në nr. e telefonit +355 44 52 0478 dhe +355 44 52 0479 ose të vizitoni web-faqen tonë www.mogo.al.

Për shkak të situates së krijuar Mogo Albania do të shërbej në degë me staf dhe orar të reduktuar.

Orari zyrtar i Mogo Albania është E Hënë - E Premte 09:00 deri 12:30
*Dega në Kashar do të jetë e mbyllur deri në njoftimin e rradhës

Cili nga produktet e Mogo-s ju përshtatet më së shumti?

Financim për blerje makine

Je dashuruar me një makinë por nuk i ke të gjitha paratë për ta blerë? Me Mogo Albania mund të marrësh cdo makinë që do, pavarësisht vitit tv prodhimit, dhe ta kesh TANI! Zgjidhe vetë këstin, dhe Mogo ju jep kohën për të paguar deri në 84 muaj! Thjeshtë, shpejtë dhe me një kartë identitieti.

Financim me garanci makinën

Zbulo sa para mund të marrësh nga makina jote! Në Mogo merr deri në 1.200.000 Lekë të reja! Apliko tani dhe merr përgjigje për 15 minuta vetem nepermjet telefonit. Thjeshtë, shpejtë dhe vetëm më nje kartë identitieti. !