Close

Financim i shpejtë dhe i përballueshëm per blerjen e makinave të përdorura

Zgjidhni pagesën tuaj mujore

Merrni përgjigje në 15 minuta

Deri në 72 Muaj

Udhëtoni që sot me makinën tuaj të re

Deri në 10,800 EUR

Kredidhënës i besueshëm me mbi 90,000 klientë në Europë!

Makinë e cdo viti, marke apo modeli

Merr Oferte

Zgjidh makinën që do të blesh

Ne do të financojmë makina të cdo marke, modeli apo vjetërsie. Ju mund të zgjidhni makinën tek një nga partnerët tanë në të gjithë vendin ose duke e zgjedhur atë online.

Ju duhen më pak se 3 minuta të plotësoni formën plotësisht

car

Vizitoni zyrën më të afërt të Mogo, ose degën partnere të Mogo në të gjithë vendin, për të firmosur marrëveshjen dhe të merrni financimin.

Zgjidhni mënyren më të përshtatshme të pagesës për nevojat tuaja. Ne ofrojmë financim nga 500 EUR deri në 10.800 EUR me afat deri në 60 muaj.

Plotësoni aplikimin në faqen tonë të internetit

Zgjidhni shumën e financimit

Firmosja e marrëveshjes

Si funksionon

Orari i Punës:

E Hënë - E Premte 8.00-16.30

E Shtunë - 9.00-15.00

E Diel e mbyllur

Si të na gjeni?

Vizitoni qendrën tonë të shërbimit të klientit pranë Drejtorisë së Shërbimit të Transportit Rrugor në Kashar. Që të firmosni një kontratë leasingu ju duhet të jeni të paktën 21 vjec dhe të sillni dokumentacionin e mëposhtëm:

  • Kartën e identitetit
  • Nxjerrje llogarie të bankës ku ju kalon paga për 6 muajt e fundit
  • Ofertën e makinës
  • Faturën e shitësit dhe dokumentat e makinëss


Ne kemi eksperiencën, ju mund të na besoni ne

Pse Mogo?

Klienti është më i rëndësishmi për ne

Procesi jonë i financimit është shumë i thjeshtë dhe nuk ju konsumon kohë sepse ne vlerësojmë dhe respektojmë kohën tuaj. Ne duam të zgjidhim problemet tuaja dhe jo ti krijojmë ato

Ne na kanë besuar më shumë se 90,0000 klientë të cilët përfitojnë nga financimi i makinave dhe leasingu në 10 shtete. Ne jemi gjithmonë transparent rreth normave tona të interesit, komisioneve dhe politikave analitike të aplikuara

Ne veprojmë shpejt dhe pa formalitete të panevojshme

Cdo gjë që bëjmë ka qëllim që të kënaqë pritshmërinë e klientëve me shërbimet tona.

Aplikoni tani dhe lëreni përfaqësuesin tonë të klientit t'ju ndihmojë me hapat finale për blerjen e makinës tuaj të re!

Gati për të blerë makinën e ëndrrave tuaja?

Mogo Albania sh.a eshte pjese e Mogo Finance S.A , nje grup I krijuar ne 2012. Shoqeria eshte nje institucion financiar me nje rritje te shpejte e cila eshte aktive ne fushen e financimit te makinave te perdorura ne Letoni, Lituani, Estoni, Gjeorgji, Poloni, Rumani, Bullgari, Moldavi dhe Shqiperi. Oferta jone eshte konceptuar dhe ideuar ne baze te nevojave te klienteve. Zhvillimi dinamik i Mogo eshte mundesuar nga nje kapital solid dhe i qendrueshem dhe kontratat e leasingut deri ne 6 vite dhe ne kemi sherbyer me shume se 90,000 kliente. Mogo Albania Sh.A mundeson financime leasing per shuma nga 500 EUR- 10,800 EUR per nje periudhe midis 12 dhe 72 muajsh. Shembull perfaqesues e financimit: Norma vjetore e interesit (NVI) per nje financim EUR 2,500 per nje periudhe 60 mujore eshte 42%, duke zupozuar 60 keste mujore me vlere EUR 100.22 secila, duke konsisituar ne : norma e interesi vjetor (norme fikse) 42%, komisione disbursimi 50 EUR. Shuma totale e financimit ALL 2,500; Shuma totale e pagueshme nga klientet eshte 6,063 EUR. Shembulli perfaqesues nuk merr ne parasysh cdo lloj kostoje e lidhur me regjistrimin/targimin e Mjetit ne emer te Mogo Albania-s. Dhenia e financimit varet nga aftesia paguese e aplikantit.