Close

Keni nevojë për financim afatgjatë?

Udhëtoni që sot me makinën tuaj të re

Merrni deri në 9,000 EUR për makinën tuaj dhe vazhdoni ta përdorni atë si më parë

Zgjidhni pagesën tuaj mujore

Merrni përgjigje në 15 minuta

Deri në 72 muaj

Merrni deri në 9,000 EUR 

Makinë e cdo viti, marke apo modeli

Merr Oferte

Merrni ofertën e financimit

Plotësoni formën duke futur shumën e dëshiruar të financimit dhe afatin e pagesës. Merrni përgjigje nga konsulentët tanë në vetëm 15 minuta.

Si funksionon?

Vizitoni qendrën tonë të Shërbimit të Klientit për të inspektuar makinën tuaj. Vlerësimi i makinës do të bëhet falas.

Me firmosjen e marrëveshjes, paratë do t'ju transferohen në llogarinë tuaj bankare brenda të njëjtës ditë!

Vizitoni qendrën e Mogo për Shërbimin e Klientit

Merrni paratë

Firmosni marrëveshjen e financimit dhe vazhdoni te ngisni makinën tuaj njësoj si më parë

Firmosni marrëveshjen

Orari i Punës:

E Hënë - E Premte 8.00-16.30

E Shtunë - 9.00-15.00

E Diel e mbyllur

Si të na gjeni?

Vizitoni qendrën tonë të shërbimit të klientit pranë Drejtorisë së Shërbimit të Transportit Rrugor në Kashar. Që të firmosni një kontratë leasingu ju duhet të jeni të paktën 21 vjec dhe të sillni dokumentacionin e mëposhtëm:

  • Kartën e identitetit
  • Nxjerrje llogarie të bankës ku ju kalon paga për 6 muajt e fundit
  • Dokumentat e makinës


Ne kemi eksperiencën, ju mund të na besoni ne

Pse Mogo?

Klienti është më i rëndësishmi për ne

Procesi jonë i financimit është shumë i thjeshtë dhe nuk ju konsumon kohë sepse ne vlerësojmë dhe respektojmë kohën tuaj. Ne duam të zgjidhim problemet tuaja dhe jo ti krijojmë ato

Ne na kanë besuar më shumë se 90,0000 klientë të cilët përfitojnë nga financimi i makinave dhe leasingu në 10 shtete. Ne jemi gjithmonë transparent rreth normave tona të interesit, komisioneve dhe politikave analitike të aplikuara

Ne veprojmë shpejt dhe pa formalitete të panevojshme

Cdo gjë që bëjmë ka qëllim që të kënaqë pritshmërinë e klientëve me shërbimet tona.

Na kontaktoni tani dhe përfaqësuesi yne i shërbimit do t'ju udhëzojë me kënaqesi për procesin e formimit të marrëveshjes

Aplikoni dhe merrni paratë po sot!

Mogo Albania sh.a është pjesë e Mogo Finance S.A, një grup i krijuar në vitin 2012. Shoqëria është një institucion financiar me një rritje të shpejtë e cila është aktive në fushën e financimit të makinave të përdorura në Letoni, Lituani, Estoni, Gjeorgji, Poloni, Rumani, Bullgari, Moldavi dhe Shqipëri. Oferta jonë është konceptuar dhe ideuar në bazë të nevojave të klientëve. Zhvillimi dinamik i Mogo është mundësuar nga një kapital solid dhe i qëndrueshëm, zgjidhje me performancë të lartë teknologjike dhe një menaxhim efektiv të portofolit. Vlera e financimeve i kalon 90 milion €, me afat kohor deri ne 6 vjet, duke ju shërbyer kështu më shumë se 90,000 klientëve. Mogo Albania Sh.A mundëson financime leasing për shuma nga 500 EUR - 10,800 EUR për afate kohore nga 12 muaj deri në 72 muaj.

Shembull përfaqësues financimi: Norma vjetore e interesit (NVI) për një financim EUR 2,500 për një periudhe 60 mujore eshte 42%, duke supozuar 60 këste mujore me vlerë EUR 100.22 secila, konsiston në: normën e interesit vjetor (normë fikse) 42%, komisione disbursimi 50 EUR. Shuma totale e financimit EUR 2,500; Shuma totale e pagueshme nga klientët është 6,063 EUR. Shembulli përfaqësues nuk merr parasysh cdo lloj kostoje që lidhet me rregjistrimin/targimin e Mjetit në emër të Mogo Albania-s. Dhënia e financimit varet nga aftësia paguese e aplikantit.